Er din lever træt…?

Er din lever træt…?
Ja hvor skulle du vide det fra, men mange mennesker i vor samtid går rundt med en træt lever, som følge af indflydelse af enormt mange toksiner i vore omgivelser og mad og drikkevarer.

Leverens rense faser kan inddeles i to; en oxiderings fase og en konjugerings fase. Vi laver et billede på de “fine ord” – så hjernen kan huske det som en film;
I den første fase spaltes, splittes og onduleres toksiner, giftstoffer og dets lige som skal ud af kroppen, så de bliver vandopløselige.

I fase 2 skal de nu vandopløselige affaldsstoffer vha. en konjugerings proces ende med at transporteres via galden til de rigtige “endestationer” 😉

Fase 1: “banditterne udpeges, uskadeliggøres og dømmes.
Fase 2: “banditterne køres med bustransport til slutterminalen” = sund og glad krop og lever.

For rigtig mange mennesker bliver fase 1 alt for omfattende/overvældene og den bliver ufuldstændig eller overaktiv. Dvs. at fase 2 ikke kan gøre sit arbejde tilfredsstillende og vi kommer ikke af med de giftstoffer vi skal.
(det er en kompliceret proces i fase 1 og den er her meget forenklet gengivet).

Der kan være mange årsager til en træt lever, også selvom du lever sundt.
Nogle symptomer kan være:
-Udtalt dårlig ånde
-Gullige belægninger på tungen
-Oppustet abdomen (mave region)
-Væskeophobninger (især ben)
-Tendens til at vågne om natten mellem 01:00-03:00 ca.
-Træthed om morgenen (udtalt)
-Acne, kløende eller irriteret hud
-humørsvingninger (som ikke skyldes væskemangel eller for stort sukkerindtag) 😉

Disse er nogle af de symptomer der kan være på en træt lever. Det er alfa og omega for din krop at leveren er i hopla, ikke mindst i forbindelse med vægttab – da dette heller ikke vil virke hvis leveren er træt.
Du kan styrke leveren med forskellige urter, fx:
-Mælkebøtte dråber
-Marietidsel dråber
Spise rucola, artiskok og bitre urter iøvrigt. Tyg din mad grundigt, og spis rigeligt med kostfibre fra grove grøntsager fx kål, og tilsæt fx kardemomme til din mad eller i kaffen.

Ved en biosignatur måling måler vi også på “leveren” – og får et fingerpeg om dens status. Du kan læse mere om biosignatur på vedhæftede link 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*