Biosignatur måling

En biosignatur måling er en kropsanalyse og vurdering af din krops hormoner i balance eller ubalancer. Vores hormoner i balance er programmører og igangsættere af processer.Vores hormoner i balance er programmører og igangsættere af processer.

Hormoner i balance er nøglen til at forstå kroppens sprog, den sladrer nemlig om, hvad du har budt den og hvordan den har det.

Er dine hormoner i balance?

Hormoner i balance er således omdrejningspunkt for at kroppen har det godt, så den føles glad og sund at være i. Hormoner i balance gør nemmere med at, du sover bedre, spiser bedre, bevæger dig bedre eller lettere, har en lettere og mere positiv tilgang til tilværelsen; du føler dig ”rigtigt ovenpå i dit liv”.

biosignatur

I vor samtid er der specielt 3 af vore vigtige hormoner, som for de flestes vedkommende er skudt ud af kurs; østrogen, insulin og stresshormonet kortisol.

Østrogen som er ude af hormon balance, får kroppen til at tro, den skal være gravid; det får den til at sætte ”huld” til den forventede graviditet, således at en eventuel hungersnød ikke vil skade mor og barn – den sigter altså mod at sikre artens overlevelse. Dette skal du have bremset; ellers vil du hurtigt havne i en skrue, hvor du får svært ved at få kroppen til at give slip på det fedt, som østrogenprogrammørerne fortæller den, der er brug for.

Det er faktisk rigtig fint sådan rent evolutionsmæssigt, det er bare rigtig træls, hvis du ønsker at tabe dig i vægt.

Desuden er det dokumenteret at for høje mængder østrogen øger risikoen for cancer sygdomme, i østrogenfølsomt væv, ligesom man får større risiko for at udvikle PCOS og endometriose. Det har altså ikke kun en kosmetisk gene, når du ikke har hormoner i balance.