Hormoner i balance

Er dine hormoner i balance..?

Pointen i at forstå, hvorfor vi skal vide lidt om vores hormoner i balance, er så vi kan forstå, hvad kroppen fortæller os. Hormoner i balance ved ikke, om de sidder i en mande –eller kvindekrop, de gør bare det stykke arbejde, de er programmeret til. Når de kommer i overtal pga en ubalance, ender de med at lave mere skade end gavn.

HormonerHar du ubalance på dit insulinhormon, lagrer du meget fedt på ryggen og under skulderbladene. Insulin fastlåser dine fedtreserver, så hvis du har en oplevelse af at din fedtprocent stiger, selvom du synes, du lever forholdsvist fornuftigt og dyrker nogen motion, har du sikkert en træt og udmattet insulinpilot siddende oppe i kontroltårnet.

Biosignatur måling også kaldet kropsanalyse er en dokumenteret fremgangsmåde..!

Han skal aflastes og forsikres om, at han er god til sit job. Dette vil en biosignatur måling/kropsanalyse afsløre, og jeg kan hjælpe dig med hvilke justeringer, der vil være gavnlige, så din insulinfunktion igen bliver, som den skal være.

Har du hormoner i ubalance på dit stresshormon kortisol; låser kroppen din forbrænding, som en del af kroppens forsvar. Den er på vagt for en eventuel risiko for hungersnød. Så kan vi kigge hinanden i øjnene og grine af det, vi ved da godt, der ikke bliver hungersnød i Danmark, men det gør hormonerne og de dertilhørende forsvarsmekanismer ikke. For at få dine hormoner i balance bør du starte med en biosignatur måling/kropsanalyse, hvor man selvfølgelig også kan se din fedtprocent.