Låst forbrænding

Låst forbrænding

Har du en låst forbrænding pga. et vakt overlevelsesinstinkt, så hjælper det ikke ret meget, hvis du dagligt bekræfter kroppen i at der rent faktisk er noget om hungersnødssnakken ved at spise alt for få kalorier.
Her gælder det ellers simple regnestykke, om at du skal spise mindre end du forbrænder ikke helt.
Hvis du har håbløst svært ved at sænke din fedtprocent eller tabe dig mere end 3-5 kilo uanset både din træningsindsats og kostrestriktioner, har du højest sandsynligt en låst forbrænding. Vi kan finde ud af det ved hjælp af en biosignatur måling, det er en kropsanalyse, hvor du kan se din hormon balance, vægt og fedtprocent. Den skal du have kroppen til at ”turde” at låse op – ellers kommer du ingen vegne med dit ønskede vægttab.

Låst forbrændingKropsanalyse og måler fedtprocent

Hvordan ved du, hvad der er skudt ud af kurs, hvilken kostretning skal du vælge, hvilken træning passer godt til dig. I en tid hvor vi har travlt og det gælder om at lægge sin energi og sine kræfter mest effektivt, vil en kropsanalyse med fedtprocent måling være et ideelt sted at starte, så du kan vælge det, som passer præcist til DIG.
Jeg bruger altid biosignatur måling som kropsanalyse og udgangspunkt for at måle fedt procent, i min kostvejledning og i formidlingen af, hvad din kropsanalyse fortæller, så vi kan lave en plan for din sundhed og de justeringer der skal til i forhold til din vægt og kropsanalyse, som vil være gavnlige for, at du kan føle dig rigtigt ovenpå i livet og i din krop.
En biosignatur måling kan også sagtens stå alene og du får vejledningen med i rapport.