Fitness gør dig frisk

fitness Vejle

Dårlig form og usund levevis er første skridt til at miste modet. Med modet mener jeg at du har større tilbøjelighed til at blive træt og ikke kunne overskue dine daglige opgaver.

Arbejdet og familien giver en mange glæder, men også bekymringer og sorger. Hvis du er i dårlig form har du sikkert opdaget at det typiske billede er at du bruger alt energien på dit job. Når du så kommer hjem til det vigtigste i dit liv, så har du ikke mere at give af..?

Fitness i Vejle  kan hjælpe dig med præcis dette. Jeg har selv været en af dem der helst ikke besøgte fitnesscentrene i byen.

For nogle år siden tog jeg mig sammen på den måde at forstå, at jeg ville gøre noget med mit liv, altså bedre for mig selv. Jeg startede med at få en personlig træner, hvilket er de bedste penge jeg har giver ud indtil nu.

Hun hed Louise Hallundbæk og er en ildsjæl inden for sundhed og træning. Hun skiller sig klart ud fra de andre på markedet, da hun har en tilgang til sundhed og livet som ikke skræmmer, men har den helt rigtige virkning.

Jeg er idag et gladere menneske med masser af energi og en hel del mindre at slæbe på…:-) 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*